Termeni & Condiții

Bine ați venit pe www.fungent.ro! Utilizarea acestui site este supusă următorilor Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Drepturile de proprietate intelectuală

Toate conținuturile de pe www.fungent.ro, incluzând, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și sunt deținute de noi sau de terțe părți care ne-au autorizat să le utilizăm. Utilizarea, reproducerea sau distribuirea acestor materiale fără permisiunea noastră scrisă este strict interzisă.

2. Utilizarea site-ului

Site-ul www.fungent.ro este destinat utilizării personale și necomerciale. Nu sunteți autorizat să copiați, modificați, distribuiți, transmiteți, afișați, reproduceți, publicați, creați lucrări derivate, vindeți sau exploatați în alt mod conținutul acestui site, cu excepția cazurilor în care avem o permisiune scrisă.

3. Conținutul utilizatorilor

În cazul în care alegeți să furnizați conținut pe www.fungent.ro, cum ar fi recenzii, comentarii sau alte materiale, sunteți de acord că acest conținut devine disponibil publicului și ne acordați o licență nelimitată, irevocabilă și gratuită de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, distribui și afișa acest conținut în orice mediu și pe orice platformă.

Cu toate acestea, sunteți singurul responsabil pentru conținutul pe care îl furnizați și vă angajați să nu încălcați drepturile de proprietate intelectuală, confidențialitatea sau alte drepturi ale unei terțe părți. Ne rezervăm dreptul de a șterge sau modifica conținutul furnizat de utilizatori în orice moment, fără o notificare prealabilă.

4. Responsabilități și garanții

Site-ul www.fungent.ro este oferit „așa cum este”, fără nicio garanție explicită sau implicită. Nu garantăm că acest site va fi lipsit de erori, fiabil sau disponibil în mod continuu. Utilizarea site-ului este pe riscul dvs., iar dumneavoastră veți fi singurul responsabil pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate de accesarea sau utilizarea acestuia.

Ne străduim să oferim informații precise și actualizate pe site-ul nostru, dar nu putem garanta exactitatea sau exhaustivitatea conținutului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza conținutul fără o notificare prealabilă.

5. Link-uri către site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web gestionate de terțe părți. Aceste link-uri sunt furnizate doar în scop informativ și nu constituie o susținere sau o recomandare din partea noastră cu privire la conținutul acestor site-uri. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri și recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a fiecărui site vizitat.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții la orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptul dvs. cu privire la noile condiții.

7. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin pagina de contact de pe site-ul nostru.